Zonnebanken

Experience the Art of Beauty

Nu al zonnebanken vanaf € 10,-. Vaste lage prijs dus!! Voor maximaal 20 min.

NIEUW! De nieuwe Ergoline 1400. € 11,99 voor 20 minuten. 

Je mag zelf je zonnebank kiezen.Natuurlijk geven wij altijd graag advies. Voor extra voordelig zonnen kun je een zonpas nemen.
De zonpas kun je thuis gewoon delen, of met je vrienden natuurlijk gezellig samen zonnen.
En je zonpas is onbeperkt geldig.Let op onze SPECIALE voordeel actie voor je zonpas! Die vindt je regelmatig bij ons in de zaak of op onze Facebook pagina.
Zonnen met en zonder afspraak, wel zo makkelijk.
Je betaald:Je krijgt:
Zonpas 50 € 50,00 € 60,00
Zonpas 100 € 100,00 € 130,00
Zonpas € €
Zonpas €
Zonnebank
Zonnebank
Zonnebank

Al onze banken zijn voorzien van de 0,3 norm voor veilig zonnen!

Als je een bruine tint wilt opbouwen is het belangrijk om de eerste week 2 keer te zonnen.
En voor sommige mensen de 2 de week ook 2 keer te zonnen.
Dit om het basispigment in de huid op te bouwen.
Anders begin je in feite steeds opnieuw met de opbouw van pigment. Heb je eenmaal een tint waar je tevreden mee bent dan is het voldoende om een keer in de week bij te houden.

En al onze zonnebanken hebben oa UVA en UVB lampen voor een intense bruining.
De meeste zonnebanken hebben alleen UVA lampen, maar juist de UVB lampen maken vitamine D aan via de huid in het bloed, net als het zonnetje buiten.
Vitamine D is belangrijk om je weerstand op te bouwen, oa tegen griep en verkoudheid.
Onlangs uitgevoerde onderzoeken hebben zelfs aangetoond dat vitamine D beschermd tegen borstkanker prostaatkanker en hoge bloeddruk!

Maar zeker is de zonnebank ook heerlijk om een mooie bruine tint te krijgen, extra energie te krijgen vooral in de winter maanden.
Een Zonnebank kuurtje werkt ook zeer goed tegen winter depressie.

De zonnebanken in onze studio variëren in drie sterktegradatie’s te weten: normaal, middel en sterk. Afhankelijk van uw huidtype en persoonlijke wensen kunnen wij u adviseren welke zonnebank van welke sterkte en welke bruiningstijd het beste bij u past.

Alle zonnebanken worden op afstand bediend en ingesteld op een van te voren overeengekomen tijdsperiode zodat u volledig ontspannen kunt zonnen en niet bang hoeft te zijn dat u ongemerkt te lang onder de zonnebank blijft liggen en daardoor verbrandt. Tevens zijn alle zonnebanken voorzien van airco wat het zonnen nog meer veraangenaamd.
Om u de volledige kracht van onze zonnebanken te kunnen garanderen verwisselen wij tijdig alle lampen  als de door de fabrikant gestelde branduren verbruikt zijn.

Elke zonnebank is namelijk zo goed als de lampen oud zijn !!

WIJ WENSEN U VEEL ZONPLEZIER.