Tanden bleken

Experience the Art of Beauty

Sun-Style is het adres voor het vakkundig veilig laten bleken van de tanden. Wij hebben al 6 jaar ervaring met het bleken van tanden. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een goed opgeleide gecertificeerde whitening assistente die de nieuwste technieken beheert.

De gehele behandeling duurt ca. een uur en is 100% veilig en pijnloos. We starten met de lippen in te smeren met een creme. Dan brengen we de z.g mondspreider in, die is bedoeld om de tanden vrij te houden van de lippen. Vervolgens wordt de lotion en de bleekgel aangebracht op de tanden. Wij bleken via een speciale bleeklamp, de bleekgel wordt dan 15 minuten geactiveerd. Deze procedure wordt afhankelijk van de door u gekozen behandeling nog 2 tot 4 maal herhaald.

Wij werken met de nieuwste methode de 0,01 peroxide behandeling. Deze methode is vastgesteld via de nieuwe Europese Wetgeving van nov. 2011.

Deze behandeling is 100% veilig voor uw tanden. Na de behandeling is het aan te raden minstens 12 uur rekening te houden met wat u eet en drinkt wij raden u aan de eerste 3 uur niet te roken, en geen producten met sterke kleurstoffen zoals koffie,thee,cola rode wijn te nemen.

Om u mooie resultaat te behouden is het aan te raden om u tanden 1x per dag te poetsen met onze speciale Clean en White foam. Deze speciale foam is geheel aangepast aan onze productlijn voor een optimaal langdurig resultaat te behouden!

Tanden bleken