Botox & Fillers

Experience the Art of Beauty

Wil je ook een wat frisser en jonger uiterlijk? Dan is botox of fillers iets voor jou.

Dr Oliver Groh heeft ruim 7 jaar ervaring als arts in de plastische en algemene chirurgie. Hij is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen van het gezicht met injectables. Registratie nr van Dr. Oliver Groh is Big 99066040701. Voor een eerlijk, mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat. Dit kan voor div duidelijke rimpels o.a voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaiepootjes, wallen, lippen, wangen, mondhoeken ect …

Wat is Botox?

Botox azzalure en Bocouture zijn de merknamen van de stof Botuline, Toxine een natuurlijk eiwit.
Botox verminderd de spieractiviteit volledig. Indien u de eerste keer botox gebruikt blijft het resultaat ca 3 a 4 maanden. Hoe vaker u het gebruikt hoe langer u het resultaat zult behouden, op lopend tot zeker 6 maanden.

Wat zijn Fillers?

Fillers is een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten. Met een injectienaald worden fillers in de huid gespoten.
Met name rimpels die ontstaan zijn door verlies aan vet of bindweefsel zijn erg geschikt voor een dergelijke behandeling. Denk aan neuslipplooi, wanglijnen mondhoeken, lippen wallen, ect…

Fillers zijn langblijvend maar niet permanent, filler behoud u ca 1 jaar. Dr. Oliver Groh is periodiek maar regelmatig aanwezig, u kunt altijd langs komen voor meer informatie.
Een intake gesprek met Dr. Oliver Groh is altijd geheel gratis. Wel graag even reserveren voor een afspraak aub.

botox
Botox behandeling een zone€ 129,00
Fillers behandeling een zone€ 320,00